Al Haramain Mena Aliejiniai Kvepalai UNISEX (Vyrams ir Moterims) 25ml

EAN-13: 6600000001317

69,99 €

54,99 €

Pirkdami šią prekę gausite dovanėlę

Mena kvepalai – tai stiliaus ir ypatingos padėties visuomenėje ženklas. Šie kvepalai yra pasaulio parfumerijos etalonas. Elitiniai arabiški Mena kvepalai iš Al Haramain bus idealus jūsų nuosavos elitinių kvepalų kolekcijos papildymas.

Simbolinis pavadinimas, reiškiantis gretutines Artimųjų Rytų sritis ir Afrikos dalis, turi aromatinės kompozicijos filosofinę prasmę. Ant karštos odos ji skamba nepaprasta polifonija, persiliejanti kaitriomis spalvomis. Iš pradžių tai užburiančios gėlės iš pačių prašmatniausių gėlynų nuo jų žydėjimo pradžios, kai aplinkui esanti žaluma labai gerai kvepia. Širdinga šiek tiek kartaus agaro medžio giesmė, susijungusi su šiek tiek karčia muskuso ambros vėduokle, pavija aistrų įkarštyje. Slyvinės saldžios sandalo medienos natos, susijungiančios su rytietiškais prieskoniais, įtraukia į spalvingą arabų pasaulį.

Mena labai tinka karštam metų sezonui, kai ji gali parodyti save visu savo grožiu ant šaltos odos. Nuo ledinio klimato gelbėjasi pernelyg skubotu pabėgimu. Šis kategoriškumas atsispindi flakono dizaine, kuris turi griežtus tiesius kampus, bet tuo pačiu yra dekoruotas smulkiais akmenėliais: apdovanojimas priklauso tam, kuris laikosi žaidimo taisyklių.

Grupės – Rytų

Viršutinės natos – Pušis, Žaliosios žolės

Vidurinės natos – Agaras, Muskusas, Ambra

Bazinės natos – Sandalas, Prieskoniai

kitos prekės toje pačioje kategorijoje