Al Haramain Alf Zahra Aliejiniai Kvepalai Moterims

24,99 €

18,99 €

Pirkdami šią prekę gausite dovanėlę
Kiekis (BE PAKUOTĖS) EAN13 Kaina Prekyboje Pirkti
15ml (BE PAKUOTĖS)
13,99 €
19,99 €
Šiuo metu neturime.
15ml 6600001238927
18,99 €
24,99 €

(BE PAKUOTĖS) - produktas įpakuotas paprastoje kartoninėje pakuotėje (kartais nėra dangtelio, tačiau yra purškiklis).

Rytietiški aromatai yra tankios, sodrios struktūros, ir labiau tinka, kaip vakarinis variantas, tačiau Alf Zahra kvepalai, išvertus iš arabų kalbos reiškia – tūkstantis gėlių, šiek tiek skiriasi nuo klasikos. Juos galima naudoti kiekvieną dieną, šis aromatas puikiai tinka biuro darbuotojams.

Alf Zahra – kvepalai skirti griežtų su medienos aliejų ir prieskonių natos aromatų mėgėjoms. Užtepus ant odos, aromatas gali atrodyti stiprus, tačiau po kelių minučių jis pradeda skleistis, lyg rožių pumpuras. Pačios pirmosios natos primena šviežios žolės, saldžių gėlių aromatą, apgaubtą melisos ir citrusinių vaisių žievelės debesies, kas suteikia šiek tiek karstelėjimo. Kvapų sodrumas palaipsniui keičiasi į ramesnį ir švelnesnį medienos aliejų aromatą, o būtent sandalo medžio, kuris turi savyje harmoningą pačulių ir prabangių aštrių prieskonių derinį. Mira ir smilkalai, kurie yra Alf Zahra kvepalų sudėtyje, daro juos švelniais ir ramiais.

Alf Zahra aromatas ilgai išlaikantis kvapą, visą dieną skleidžia savo aromatą ir sugeba visos dienos bėgyje kisti priklausomai nuo oro sąlygų ir net nuo moters nuotaikos, todėl juos reikia lašinti mažais lašeliais ant pulsuojančių vietų. Kvepalų flakonas gražiai apipavidalintas – su paauksuotais flakono apvadais, tokie kvepalai bus puiki dovana rafinuotai moteriai.

Grupės – Gėlių

Viršutinės natos – Gėlių atspalviai, Citrinos žievelė, Melisa

Vidurinės natos – Ambra

Bazinės natos – Medienos atspalviai Pačulės

kitos prekės toje pačioje kategorijoje