136 prekės

AL HARAMAIN

Al Haramain kompanija tai yra vienas iš didžiausių parfumerijos namų, esančių Artimuosiuose ir Viduriniuose Rytuose. Ji buvo įkurta 1970 metais Saudo Arabijoje Mekos mieste. Savo egzistavimo pradžioje prekės ženklas gamino tik orientuotus kvepalus. Tačiau, praėjus keleriems metams, kompanija pradėjo vis aktyviau vystytis, kas nustebino net pačiu...

Plačiau

Al Haramain kompanija tai yra vienas iš didžiausių parfumerijos namų, esančių Artimuosiuose ir Viduriniuose Rytuose. Ji buvo įkurta 1970 metais Saudo Arabijoje Mekos mieste. Savo egzistavimo pradžioje prekės ženklas gamino tik orientuotus kvepalus. Tačiau, praėjus keleriems metams, kompanija pradėjo vis aktyviau vystytis, kas nustebino net pačius Al Haramain įkūrėjus. „Al Haramain Perfumes LLS“ kolekcija įtraukė klasikines ir egzotiškas natas, aistrą ir švelnumą, temperamentą ir santūrumą. Visi šie rytietiški kvepalai traukia savo slaptomis svajonėmis, mistiniais vaizdais ir jausmingais norais.

Pagrindinis kvepalų privalumas – jų kūrimas natūralių aliejų pagrindu. Jų gamybai nenaudojamas nei vanduo, nei spiritas. O naudojami komponentai turi gydomųjų savybių, tuo pačiu taip pat pakelia nuotaiką ir teigiamai veikia žmogaus savijautai. Visi prekės ženklo aromatai yra nepakartojami ir rafinuoti. Dienos bėgyje kvepalų aromatas keičiasi. Net pats mažiausias kvepalų lašelis, kuriuo pakvepinama pulso zona, gali užburti ir atkreipti aplinkinių žmonių dėmesį. Pagrindinis natūralių aliejų aromatų ypatumas slypi tame, kad jie yra ramybės būsenoje, kol žmogus nejuda ar pasikeitus jo kūno temperatūrai, aromatas atsiskleidžia. Naują jėgą jam suteikia vanduo, kai susilieja su kvepalais papurkšta vieta.

Šiuo metu Al Haramain – vienas iš pačių garsiausių arabiškų kvepalų gamintojas Artimuosiuose ir Viduriniuose Rytuose. Pagrindinis kompanijos biuras šiuo metu yra įsikūręs Dubajuje, o modernizuotas fabrikas – Adžmano mieste, JAE.

Al Haramain laboratorijos aprūpintos šiuolaikine įranga, leidžiančia gaminti aukštos kokybės produkciją. Gamybai vadovauja pagrindiniai parfumerijos industrijos fitochemikai. Savo kūriniuose Al Haramain parfumerijos namai siekia išsaugoti praeities žavesį, gebantį įvertinti ir matyti vidinį žmogaus grožį, kuris ypatingai svarbus greitai besikeičiančiam šiuolaikiniam pasauliui. Išskirtinėje Al Haramain parfumerijoje atskleidžiamas jausmingas Rytų grožis. Parfumerijos namų kūriniai yra orientuoti į aromatus, kurie sukurti agaro medžio natų pagrindu. Al Haramain sukurti orientuoti pikantiški aromatai skamba Taifos, Bulgarijos, Stambulo rožių gėliniais akordais, kuriuos papildo ambros, sandalo, muskuso atspalviai.

Al Haramain intensyvios, gaivios ir ilgai išliekančios saldžios gėlių kompozicijos, kurios žaižaruoja daugeliais retų gėlių atspalviais, surinktais iš įvairių visų pasaulio kampelių sodų.

Al Haramain kuria savo kvepalus įvairių natūralių sudedamųjų dalių pagrindu – tai iš agaro medžio, muskuso, ambros, sandalmedžio, šafrano, vanilės, pačulės, įvairių rožių rūšių, jazmino, pelargonijos, pakalnutės, hiacinto, apelsino žiedo ir kt.

Patyrę Al Haramain kvepalų gamintojai naudoja visą savo patirtį tobulumui – kiekvienas Al Haramain aromatas sukuriamas per gana ilgą laikotarpį.

Pavyzdžiu gali būti „Dehnal Oudh Maliki Ateeq“ kvepalai, tai vienas iš brangiausių kompanijos produktų, kuriam sukurti Al Haramain kvepalų gamintojui prireikė net 20 metų.

puslapyje